Registrace nového uživatele

Registrace je ZDARMA a je okamžitá, po odeslání registrace Vám na e-mailovou adresu zadanou v registračním formuláři, bude obratem zaslána zpráva s odkazem pomocí kterého svůj účet aktivujete. Aktivace je nutná abychom zajistili, že jste majitelem uvedeného e-mailu a nemohlo tak dojít k jeho zneužití. Po aktivaci můžete svůj účet okamžitě používat. Pozor! Aktivační odkaz ve zprávě je platný pouze 48 hodin.

  • Nápověda
  • Nápověda
  • Nápověda
  • Upozornění: Administrátor stránek si vyhrazuje právo smazat jakékoliv vaše připsěvky, které jsou podle jeho názo nevhodné nebo urážlivé.


Pole označená * jsou povinná. S odesláním vyplněného objednávkového formuláře potvrzujete svůj souhlas s tím, aby vyplněné údaje společnost Darja Shiatsu School využívala na dobu neurčitou výhradně pro svoji potřebu a za účelem provozování tohoto internetového serveru ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně údajů.

Přihlášení

Pro přihlášení na blog Svět shiatsu zadejte e-mail a heslo. Prohlížeč musí mít povelené Cookies.

Co je Svět shiatsu

Je to otevřený prostor pro sdílení. Je otevřen všem: praktikům shiatsu, klientům i odborné a laické veřejnosti, nastávajícím maminkám, rodičům i dětem. Obsah prostoru vyplní zájem a kreativita každého ze zúčastněných. Přidejte se, chcete-li...